drukke zondag

By dorine on October 22nd, 2006
Posted in Nieuws | 2 Comments »

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik weer heerlijk druk geweest. De dag begon al erg vroeg, want ik had al om half tien met David in de kerk afgesproken om te oefenen voor het concert, tenminste dat dacht ik. David was iets na half tien in de kerk, en na een kwartiertje lang de Fitzwilliam sonate van Händel gespeeld te hebben, verklaarde David dat we de eerste twee delen voor de dienst konden spelen en de rest na de dienst. Daar had ik niet geheel op gerekend, maar ach, het was wel weer heel leuk ook. Het spelen ging prima, ook Jesu bleibet meine freude (Maarten, bedankt voor de duitse titel) ging perfect, al was ik behoorlijk buiten adem na het spelen. De cantorij is ook aardig gegroeid,we waren vandaag met acht mensen, waaronder twee heren. Na de dienst was David aardig aan het lobbyen bij de aanwezige niet-cantorij heren, de eerstvolgende dienst die we zingen is rond kerst en dan gaan we echte christmas-carols doen, en ik vermoed vierstemmig.

Na de dienst ben ik met Diny op stap gegaan. Ik moest nog even bij de kaartenhandel op Covent Garden langs om een kaart van mijn komende vakantiebestemming te halen. Dat is gelukt. Daarna zijn we samen wat gaan lunchen. Vervolgens zijn we naar St Pauls Cathedral gegaan, naar de evensong. St Pauls was de enige grote kerk waar ik nog geen evensong had gezien. De dienst was erg goed te pruimen, het jongenskoor was bijzonder goed.

Inmiddels ben ik weer thuis en zit ik met afgrijzen te kijken naar het weer buiten. Vandaag was de eerste totale wash-out sinds ik hier ben, vanochtend toen ik wegging was het nog min of meer droog, maar halverwege de ochtend is het hard gaan regenen en dat is sindsdien niet meer gestopt. En dan te bedenken dat ik vanaf morgen op wandelvakantie ga. Ik ga samen met mijn moeder een dag of vijf naar Cornwall (en dan ook het uiterste puntje van Cornwall, Penzance) en daarna nog twee dagen naar Bath. Ach, weer of geen weer, we gaan ons daar vast wel vermaken. Het betekent overigens wel dat dit voorlopig mijn laatste post is, begin volgende week ben ik weer terug, dus dan meer nieuws!

groeten
Dorine



By Jeroen on 22-10-06 23:56

Ik hoop dat het weer komende week weer wat beter wordt… prettige vakantie!!!


By Anne on 23-10-06 8:33

Fijne vakantie!