zon!

By dorine on February 4th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on zon!

Hallo allemaal,

Wat een heerlijk rustig weekend had moeten worden, gewijd aan alle geleende boeken die nog uit moeten, werd weer eens goed druk. Dat was gedeeltelijk de schuld van de zon. Die scheen namelijk zo uitbundig dat ik eigenlijk niet binnen kon blijven. Andere mensen dachten daar ook zo over, dus belde gisteren Steffen, die ik van de Nederlandse kerk ken en die bij mij in de buurt woont. Hij zou sowieso al bij mij langs komen, maar had ook wel zin om eerst te wandelen en mijn oren stonden daar ook wel naar. We hebben dus de trein gepakt naar het zuiden. Zo’n twintig minuten treinen van Sutton liggen mooie natuurgebieden. Ik heb daar eerder al wel over geschreven, ik heb al een aantal keren gewandeld en gefietst bij Boxhill. Daar zijn we nu ook in de buurt geweest, maar tegen de tijd dat we bij Boxhill zelf aan kwamen, was het al te donker om de heuvel nog te beklimmen. Toch was het een heerlijke wandeling, ook in de winter zijn de bossen prachtig.

boxhill_klein.JPG

Met dit prachtige uitzicht op Boxhill kwamen we aan het eind van de wandeling. Er staan overigens nog meer foto’s van deze wandeling in mijn fotoalbum. Eenmaal thuis heeft Steffen hier nog gegeten, wat erg gezellig was.

Vanochtend was ik ouderling van dienst in de kerk. Deze keer ben ik geloof ik geen dingen vergeten. Na de dienst en het koffiedrinken (wat zoals altijd weer heel gezellig was), ben ik meegegaan met één van mijn medekerkenraadsleden naar haar huis, ze woont op loopafstand (wel een half uur) van de kerk. Er zijn een aantal projecten in de kerkenraad die wij samen van de grond proberen te krijgen, en daar hadden we nog wel wat over te bespreken. Verder was het ook gezellig en leuk om haar huis eens te zien.

Uiteindelijk heb ik zojuist toch nog mijn boek uitgelezen, het laatste deel van de ‘his dark materials’ trilogie van Philip Pullman. Prachtige boeken en jammer dat ze nu uit zijn. Gelukkig ligt er nog een hele stapel boeken die ook nog gelezen moet gaan worden…

groeten
Dorine