Weer sneeuw

By dorine on February 8th, 2007
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal

Het was weer zover. Vanochtend werd ik wakker in een witte wereld. Deze keer geen grote verrassing, het was voorspeld en er was uitgebreid voor gewaarschuwd. De fiets is thuisgebleven en ik ben met fotocamera in de aanslag richting werk gegaan

huis.JPG

Er zijn veel van dit soort huizen op de route die ik naar mijn werk loop. Geen vervelend stuk dus. Overigens sneeuwde het nog behoorlijk door, dus uiteindelijk heb ik niet heel veel foto’s gemaakt. Jullie moeten het verder doen met de foto’s die ik twee weken geleden in mijn album heb geplaatst. Het pak sneeuw was vandaag wat dikker dan twee weken terug, ik heb plaatsen gezien waar er zeker tien centimeter lag. Heel bijzonder hier, dat was al tientallen jaren niet meer voorgekomen hier. Bij mijn werk stond er een enorme sneeuwpop met labjas aan (al viel dat door de sneeuw niet zo op) en een beschermmasker tegen koude vloeistoffen (die wij voor de vloeibare stikstof gebruiken) op….

Inmiddels is de sneeuw een aardig eind weggesmolten en is het een blubberzootje buiten. Ik ben blij dat ik er niet meer uit hoef.

Afgelopen dagen waren op mijn werk behoorlijk druk. Dinsdag heb ik zelfs tot acht uur doorgewerkt om nog iets af te krijgen. Inmiddels begint het einde van dit project wel in zicht te komen, de rustigere tijden komen eraan dus.

Dat was het wel weer,

groeten
DorineBy Jeroen on 08-02-07 22:38

Vanmorgen, rond tien uur, begon het hier te sneeuwen, en werd de wereld (nou ja, Rotterdam) schitterend wit. Nu, dertien en een half uur later, is al het witte weer weg…