klussendag

By dorine on March 21st, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on klussendag

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een hele lijst met klusjes die nog gedaan moesten worden, afgewerkt. Op mijn werk waren er heel veel kleine dingen, en ook privé moest ik nog wel één en ander regelen. Zo heb ik sinds vandaag een huisarts hier. Dat is best handig, nu hoef ik niet meer naar Nederland als ik iets mankeer….

De temperatuur is hier in twee dagen vijftien graden gekelderd. Afgelopen maandag was het net boven het nulpunt, maar ontzettend waterkoud, het voelde aan alsof het stevig vroor. Dinsdag heb ik mijn fiets bij de fietsenmaker gebracht, er moesten nog een paar dingetjes aan gebeuren. Nu mag ik dus weer lopen. Vrijdag kan ik de fiets weer ophalen.

Op mijn werk is het nog rustig, maar dat zal nu wel snel gaan veranderen, want gisteravond zijn de resultaten waar ik al zo lang op zat te wachten, binnengekomen. Nu moet ik wachten totdat iemand me kan helpen met het installeren van alle software die voor de analyse nodig is, en vervolgens moet iemand me laten zien hoe het allemaal werkt. Dat wordt veel computerwerk de komende tijd.

Volgende keer meer

groeten
Dorine