zondag

By dorine on July 1st, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on zondag

Hallo allemaal,

Het slechte weer wil maar niet wegtrekken hier, het is al dagen regenachtig en koud. Ik probeer zo kort mogelijk buiten te zijn, en dat is heel ongewoon voor mij, zeker in de zomer. Ik blijf goede moed houden dat er nog betere tijden volgen, vorig jaar is het tenslotte ook weken heel warm geweest.

Na mijn tripje naar het noorden van Londen is de rest van de week redelijk rustig geweest. Op mijn werk ben ik eindelijk begonnen met het uitvoeren van de nieuwe techniek (array CGH, een microarray techniek) waarover ik volgens mij eerder al heb geschreven. Alle apparaten zijn binnen en getest, dus het echte werk kon beginnen. De proef loopt over drie dagen. De eerste twee dagen gingen heel soepel, maar op de derde dag hadden we allemaal problemen met stoffen die niet op wilden lossen, lekkende gevaarlijke stoffen enz. Uiteindelijk konden we pas om zes uur ‘s avonds de proef in het apparaat stoppen om de resultaten te krijgen. Die zagen er op het eerste gezicht heel goed uit, maar de echte analyse moet nog gaan komen, daar had ik op vrijdagavond om zeven uur na een lange werkdag niet zoveel zin meer in.

Het weekend was ook heerlijk rustig, heb nog bij Robert van een afhaal-Indier maal genoten, het was te nat om naar buiten te gaan om ergens te gaan eten. Vanochtend ben ik naar de kerk geweest waar het (vermoedelijk vanwege het weer) erg rustig was. Verder heb ik heerlijk veel gelezen, ben daar redelijk aan verslaafd.

Natuurlijk zijn alle terreurdreigingen me niet ontgaan. Vanochtend was er in de buurt van de kerk ook weer een straat afgezet, met heel veel politie erbij, dat doet je toch nadenken. In Sutton merk je niet zoveel van alle dreigingen. We zitten hier ook niet met heel veel mensen op een hoop, dus ik maak me hier niet zoveel zorgen.

Dat was het wel weer,

groeten
Dorine