Tall Ships

By dorine on July 30th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Tall Ships

Hallo allemaal,

Na drie volle dagen Stockholm waarin we behoorlijk wat hebben gezien van de stad, restte er ons nog één ochtend. Omdat de zon eindelijk in volle glorie scheen, hebben we ons met de bus naar het randje van Djurgarden begeven. Daar hebben we een heerlijk plekje op een rots gevonden, waarvandaan we prachtig uitzicht over het water hadden. We zaten daar niet voor niets, de tall ships zouden die ochtend uitvaren en die grote schepen onder zeil zijn een prachtig gezicht.

tallship2.JPG

Meer foto’s van de tall ships staan in mijn fotoalbum. Helaas waren op de meeste boten die voorbij kwamen de zeilen nog niet compleet gehesen, maar het was toch een heel mooi gezicht. We hebben de meeste boten voorbij zien komen, tegen de tijd dat we weg moesten was het grootste gedeelte voorbij. In het centrum hebben we nog genoten van een laatste ijsje, waarna we terug zijn gegaan naar het vliegveld. Mijn vlucht had wederom stevige vertraging, en die van Hessel vertrok redelijk op tijd, dus ik moest een paar uur alleen wachten. Gelukkig had ik voor alle zekerheid twee boeken in mijn handbagage gestopt, één is er ook daadwerkelijk uitgegaan. Rond een uur of negen was ik weer thuis waar ik al heel snel doodop in mijn bed ben beland. Moe maar voldaan, het was een heerlijke vakantie!

groeten
Dorine