teken van leven

By dorine on June 11th, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on teken van leven

Hallo allemaal,

Het is alweer een maand geleden dat ik deze site heb geupdate. Deze keer heb ik veel leuke dingen gedaan, en daarover zal ik komende tijd wat posts schrijven. Ik zal ook weer eens één en ander in mijn fotoalbum zetten, ik ben net druk bezig geweest met het verkleinen van een hoop foto’s

Het is nu woensdagmiddag één uur en ik zit thuis omdat ik gisteravond met mijn wasmachine een douche heb veroorzaakt in de keuken van de benedenburen. De loodgieter liet deze keer niet langer dan een paar uur op zich wachten, hij is nu bezig in de keuken. Zodra hij klaar is zal ik me weer naar mijn werk spoeden, waar nog een paar grote experimenten op me wachten. Waarschijnlijk heb ik dus geen tijd om alle foto’s nu te plaatsen, maar ik ga een begin maken!

Blijf de komende dagen deze site volgen want er volgen snel meer posts, waarschijnlijk netjes op datum gezet dus hieronder.

groeten
Dorine