de laatste volle dag

By dorine on June 5th, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on de laatste volle dag

Hallo allemaal,

Op donderdagochtend was er weer een programmasessie, deze keer over keltische zegenbedes. Heel interessant, en leuk om ze te schrijven. De wolken hadden weer plaatsgemaakt voor zon, dus de tweede helft van de ochtend zijn we de oceaan weer ingedoken.

Ons strandje zag er prachtig maagdelijk uit toen we er aankwamen, alleen foto’s leken er gebaad te hebben. Dit veranderde snel toen wij een duik namen.

‘s Middags hebben we Dun-I, het hoogste punt van Iona, beklommen. Vanaf daar hadden we een prachtig uitzicht over west-schotland. De klim was overigens kort maar steil. Na het klimmen hebben we nog wat gestrandjut op het noordstrand, we hadden dingen nodig voor de tafelschikking van de communietafel voor de avonddienst. Teruggekomen hebben we deze ook meteen in orde gemaakt.

‘s avonds hadden we nog een evaluatiesessie en daarna de communiedienst, met een prachtige preek die ons liet nadenken over puffins (‘are puffins happy or sad’) en het in hokjes plaatsen van mensen.

Ook van deze dag staan er een paar foto’s in mijn fotoalbum.

groeten
Dorine