Kasteel en mijn

By dorine on July 10th, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on Kasteel en mijn

Hallo allemaal,

De volgende dag was het weer in Snowdonia niet veel beter, dus we besloten onze kastelentocht uit te breiden met het beroemdste kasteel van Wales, Caernarfon castle.

Dit kasteel was heel wat imposanter dan Harlech, en omdat de zon hier wel scheen konden we het ook wat beter bekijken. Heel veel verborgen gangen, kamers, torens om te beklimmen, kortom een echt kasteel!

Hierna zijn we terug Snowdonia ingereden waar het ook meteen weer begon te regenen. Omdat we geen zin hadden in nattigheid, hebben we ons ondergronds begeven, in een leisteenmijn. De rit de mijn in (30 meter onder de grond) was wel interessant, maar verder viel het toch een beetje tegen. Geen gids, alleen een bandje dat afspeelde in de diverse gangen en zalen.

Boven de grond bleek het min of meer droog, dus zijn we nog wat watervallen gaan bekijken. Leuk maar wel heel toeristisch.

‘s Avonds hebben we nog wat rondgekeken in Betws-y-Coed, een van de meest toeristische plaatsjes van Wales. Ook vonden we hier een pub met heerlijk eten. Er staan nog een paar meer foto’s van deze dag in mijn fotoalbum.

groeten
Dorine