hatsjoe!

By dorine on November 28th, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on hatsjoe!

Hallo allemaal,

Ik ben aan het begin van deze week geveld door een flinke verkoudheid. Een hele flinke verkoudheid waarvoor ik zelfs twee dagen thuis moest blijven van mijn werk, wat me nog niet eerder overkomen was.

Robert had precies dezelfde symptomen een week eerder, dus het werd flink duimen, eerst dat hij mij niet zou aansteken, en toen ik vervolgens toch klachten kreeg, hopen dat de zware verschijnselen weg zouden blijven totdat ik een aantal leuke dingen achter de rug had.

Die leuke dingen waren in Nederland. Mijn zusje studeerde afgelopen vrijdag af, ze is nu een echte dokter! Daar moest ik natuurlijk bij zijn dus zijn Robert en ik afgelopen donderdag afgereisd naar Nederland. De vrijdag was geheel gewijd aan mijn zusje, we hebben de afstudeerzitting gezien, heerlijk gegeten op het Westelijk handelsterrein en vervolgens stevig geborreld in een ander cafe eveneens op het westelijk handelsterrein. Zaterdag zijn we met Marieke, Paulien en Hessel Leiden gaan verkennen. Ik heb nog nooit zulk slecht weer gezien in Nederland! Elke vijf minuten een hagelbui. Gelukkig hebben we tussen de hagel door toch wel veel moois gezien.

Zondagochtend merkte ik dat mijn verkoudheid nu echt opkwam. Helaas moesten we later op de dag op de trein. Een eurostartrip met verstopte oren is bepaald geen pretje (maar dat is vliegen ook niet). In Londen kwamen we ook nog eens vast te zitten in een bomvolle, warme metro dus toen ik met een uur vertraging eindelijk thuis kwam was ik goed beroerd.

Woensdag ben ik voorzichtig weer aan het werk gegaan, inmiddels gaat het weer prima, al blijf ik niesen.

groeten
Dorine