The big freeze

By dorine on January 5th, 2010
Posted in Nieuws | Comments Off on The big freeze

Beste allemaal,

Gelukkig nieuwjaar! Een van mijn voornemens (en ik hoop dat het niet bij een voornemen blijft), is om deze blog wat beter te gaan bijhouden. Ik hoop nog wat achterstallig vakantienieuws te kunnen plaatsen, want in het najaar van 2009 heb ik, ondanks de stilte op deze site, wel degelijk een hoop leuke dingen gedaan!

Nu houd ik het even bij het nieuws van vandaag. Ik weet dat het in Nederland koud is (en ik duim dat het koud blijft, zonder sneeuw, want over negen dagen reis ik af en dan zou het fijn zijn als de schaatsen meekonden). Hier in Engeland is het ook koud, voor engelse begrippen heel erg koud. Gisteren is het kwik niet boven nul gekomen, zelfs niet midden op de dag en dat had ik hier in Londen nog niet meegemaakt. Het grootste deel van het land ligt al volledig plat omdat het sneeuwt, wij hebben hier slechts een paar millimeter, zondagavond gevallen en dat zorgt nog niet echt voor veel problemen. Ik houd echter de weerberichten in de gaten, als ik die mag geloven gaat het hier vannacht ook hard sneeuwen… Wordt vervolgd.

groeten
Dorine