Orchideeën

By dorine on June 7th, 2008
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Na een heerlijke week Iona bleef Fenneke nog een paar nachten bij me logeren. Omdat we niet erg veel behoefte hadden aan Londen na een week natuur, zijn we op zaterdag naar Boxhill gegaan, Robert was ook mee. Daar hebben we heerlijk rondgewandeld en ijs gegeten. Ook ben ik op orchideeenjacht gegaan, want op Boxhill groeien tenminste 12 verschillende soorten Orchideeën.

Uiteindelijk hebben we maar 1 soort gevonden, maar het was dan wel een prachtige bloem, de bijenorchis. Volgend jaar ga ik weer op zoek!

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)