vrijdag

By dorine on November 17th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on vrijdag

Hallo allemaal,

Weer even een berichtje. Ik heb nog altijd visite, maar die is op het moment nog in een bijzonder nat Londen (of in de trein terug). Het is hier al twee dagen hondeweer, wat dat betreft treffen ze het niet echt. Zojuist ben ik ook weer heerlijk natgeregend, teruglopend vanaf mijn werk.

Woensdag zijn Erwin en Marjolein aangekomen. Gisteren en vandaag hebben ze zelf Londen bekeken, terwijl ik gewoon moest werken. ‘s Avonds hebben we wel lekker met elkaar gegeten, één keer heb ik zelf gekookt, de andere keer hebben we de bezorgindier laten koken. Straks moeten we, vrees ik, toch door de regen op zoek naar een restaurantje want ik heb niets meer in huis.

Op mijn werk is het erg rustig, ik heb niet heel veel te doen en ook een groot deel van mijn collega’s ontbreekt. Het deel wat er wel was heeft afgelopen dagen overigens genoten van de zak pepernoten die Erwin en Marjolein mee hadden gebracht om met mijn collega’s te delen (er staat er ook nog één thuis). Het werd vergeleken met hondenkoekjes (de reactie van Richard: bloody addicting dog biscuits) en ik zie al twee dagen opvallend veel mensen langs de zak lopen. Erg grappig.

Volgende keer meer,

groeten
Dorine