weekend

By dorine on November 26th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on weekend

Hallo allemaal

Na een paar redelijk rustige dagen heb ik nu eindelijk het gevoel dat ik echt weekend heb gevierd. Gisteren stond voornamelijk in het teken van uitslapen en hangen op de bank met een boek. Dat is goed gelukt. ‘s Avonds ben ik nog uit eten geweest met mijn onderbuurman, waarmee ik goed kan opschieten (en nee, dit hoeft niet dubbelzinnig opgevat te worden).

Vanochtend heb ik me zoals gewoonlijk weer richting kerk begeven. Daar werd ik al snel uit de bank gegrist door de dominee met de mededeling dat ik stage kon lopen, ofwel het leiden van een kerkdienst (en het avondmaal in dit geval) van dichtbij meemaken. Dat was wel goed, want binnenkort moet ik het zelf gaan doen. Na de dienst was het weer gezellig in de social hall.

Dat was het wel weer

groeten
Dorine