donderdag

By dorine on December 14th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on donderdag

Hoi allemaal,

Het blijft druk hier. Gisteren had ik een kerstlunch met mijn collega’s. De locaties was echt idyllisch, een restaurant in een klein dorpje in de heuvels ten zuiden van Sutton, met uitzicht op een glooiende weide vol schapen. Het was heel gezellig en het eten was ook heel lekker. Uiteraard heb ik kalkoen op, dat kun je echt niet missen rond kerst hier in Engeland. Na de lunch ging er een klein groepje door naar Londen centrum om daar te gaan drinken (ja, het werd echt zo omschreven). Ik voelde me daar niet bijzonder toe geroepen, dus ik ben met de grotere groep collega’s mee terug gegaan naar mijn werk, waar we ons vermaakt hebben met de foto’s van de lunch.

Al redelijk vroeg ben ook ik richting Londen centrum gegaan. In de Nederlandse kerk was een festival of nine lessons and carols for city workers, ofwel een kerstdienst voor de mensen uit de omliggende kantoren. Dit was nog nooit eerder georganiseerd en dus een beetje een experiment. Een geslaagd experiment, want de kerk zat redelijk vol, voller dan op een normale zondag. Er waren ook heel wat mensen die we op zondag nooit zien. Na de dienst hebben we met elkaar een glaasje wijn gedronken en vervolgens zijn we met een hele groep nog wat gaan eten in de stad. Mijn tweede keer in een restaurant die dag. Ook dat was heel lekker, Indisch, dus dat gaat er bij mij altijd wel in. Uiteraard werd het weer niet vroeg. Ik lijk tegenwoordig een abbonnement te hebben op de laatste en één na laatste trein. Deze keer was het de één na laatste, en die reed heel wat beter op tijd dan maandag.

Vandaag heb ik op mijn werk er even goed de vaart ingezet. Ik had gisteren weer leuke resultaten, en daar moest nog één en ander voor uitgewerkt worden. Ik heb dus de hele dag op het lab rondgelopen. Na werktijd heb ik het lekker rustig aan gedaan, dat was best wel eens fijn. Komend weekend wordt namelijk weer heerlijk druk (allemaal leuke dingen, zoals gewoonlijk).

Tot de volgende keer

groeten
Dorine