dinsdag

By dorine on February 13th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on dinsdag

Hallo allemaal,

Het is hier gedaan met het mooie winter/lenteweer. Sinds gisterochtend regent het. Ik werd midden in de nacht wakker van de regen die op mijn dakkapel neerstortte en de wind die tegen de ramen blies. Daarna ben ik niet meer in slaap gevallen. Het gevolg: de rest van de dag was ik niet meer voorruit te branden. Dat begon al met het uit het bed komen. Dat is op maandagochtend toch altijd al lastiger dan op andere dagen, maar met de regen die nog steeds gestadig op het dak tikte, was het helemaal moeilijk. Op het moment dat ik naar buiten ging om naar mijn werk te fietsen was het net even droog. Ik dacht snel droog over te komen, dus ik had mijn regenkleding niet aan. Natuurlijk begon het binnen vijf minuten te storten zodat ik de rest van de ochtend met een natte spijkerbroek rondliep. ‘s Middags bleek dat de yoga-les was afgelast, de ongediertebestrijding moest in de sporthal zijn, om de Blatella downsis (zo is de kakkerlak van de downshall, zoals de sporthal heet, gedoopt) te verwijderen. Daardoor werkte ik wat langer door, zodat ik weer in de regen belandde op weg naar huis. Al heel vlot liep de ketting van mijn fiets. Na diverse pogingen om hem terug te zetten, waarbij hij er binnen een minuut weer afliep, ben ik maar gaan lopen. Ik hoop dat ik binnenkort tijd heb om naar de fietsenmaker te gaan. Vandaag had ik gelukkig iets minder pech (al ben ik op weg naar huis wel weer goed natgeregend).

Ik hoop dat de zon de komende dagen wat beter zijn best gaat doen.

groeten
Dorine