verjaardag

By dorine on February 16th, 2007
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Na een relatief rustige week zijn gisteravond Jeroen en Annemarie gearriveerd, rond half negen stonden ze voor de deur. Het was meteen erg gezellig. Toen ik vanochtend de woonkamer in kwam, was deze versiert met slingers. Niet zonder reden, ik ben jarig vandaag. Bij het ontbijt waren er al de nodige cadeaus.

Ik ben vandaag wel gewoon gaan werken, ik wil mijn vrije dagen wat sparen voor later in het jaar. Ook op mijn werk was er een verrassing, op mijn bureau stonden er een prachtige chocoladetaart en een bos bloemen. De chocoladetaart was gebakken door Olga. Hij is inmiddels grotendeels op, we hebben er tijdens de koffiepauze van genoten.

Ook was er nog een onverwachts verjaardagscadeautje: er is hier op de afdeling een artikel geaccepteerd waar ik als derde auteur op sta. Dat is niet een heel belangrijke plek, maar ik had er ook niet erg veel voor gedaan. Toch ben ik er blij mee, ik had niet verwacht na negen maanden al een naam op een artikel hier te hebben.

De afgelopen dagen lagen er ook al de nodige kaarten en zelfs cadeaus in de brievenbus. Vandaag had ik ook de nodige digitale kaarten. Alle zenders van harte bedankt!

Vanavond ga ik mijn verjaardag met Jeroen en Anne en nog een aantal mensen thuis vieren. Dat wordt vast heel gezellig, maar daarover de volgende keer meer!

groeten
Dorine[…] Afgelopen weekend was ik er even tussenuit. Eerst gingen we naar Dorine, o.a. om haar verjaardag te vieren. De volgende dag hebben we Hester opgezocht, en zijn we met z’n vieren gaan wandelen rond en in Kew Gardens. De dag daarop zijn we het Science Museum ingeweest en hebben we een Taiz√ɬ©viering meegemaakt. Foto’s bij Dorine en binnenkort bij Anne. […]