druk weekend

By dorine on February 18th, 2007
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Het weekend was weer heerlijk druk. Vrijdagavond heb ik mijn verjaardag hier thuis gevierd. Naast Jeroen en Anne waren ook Steffen en Robert er. Het was erg gezellig, al waren er natuurlijk een hoop vrienden uit Nederland niet.

Gisteren hebben Jeroen en Anne me mee uit ontbijten genomen. In een klein zaakje vlak bij het station in Sutton hebben we een echt engels ontbijt op. Vervolgens had ik de eerstvolgende acht uur geen honger meer, ideaal zo’n engels ontbijt. Daarna zijn we op de trein gestapt en zijn we naar Hester, de zus van Anne gegaan. Jeroen en Anne gingen daar ook verder logeren. Hester woont erg leuk, in het centrum van Londen. Lang zijn we er niet gebleven, want het weer werd steeds mooier. Daarvan hebben we genoten langs de Thames, bij Richmond. Je hebt daar helemaal niet het idee dat je in Londen bent, het is er groen met overal mooie buitenverblijven. We hebben heerlijk gewandeld en van de vele vogeltjes die overal rondvlogen genoten. Vervolgens zijn we naar Kew Gardens gegaan. Dat zijn de belangrijkste botanische tuinen van Londen. Het was er erg mooi, zelfs in de winter. In de kassen was er natuurlijk het nodige te bewonderen, maar ook buiten bloeide er al één en ander. Ik heb de nodige foto’s geplaatst in mijn fotoalbum. Toen de tuinen dicht gingen, zijn we teruggegaan naar het centrum waar we op Butler’s warf (bij de Towerbridge) gegeten hebben.

Vanochtend zijn we naar het science museum geweest. Daar hebben we de nodige wetenschapsafdelingen bekeken en zijn we naar een 3D film geweest over het leven in zee, in het Imax theater in het museum. Daarna zijn we nog naar deTaizé dienst geweest in st James church, Piccadilly. Hierna hebben we nog snel wat gegeten en vervolgens heb ik afscheid genomen van Jeroen, Anne en Hester.

Dat was het wel weer

groeten
Dorine[…] Afgelopen weekend was ik er even tussenuit. Eerst gingen we naar Dorine, o.a. om haar verjaardag te vieren. De volgende dag hebben we Hester opgezocht, en zijn we met z’n vieren gaan wandelen rond en in Kew Gardens. De dag daarop zijn we het Science Museum ingeweest en hebben we een Taizéviering meegemaakt. Foto’s bij Dorine en Anne. […]