Fiets total-loss

By dorine on February 21st, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Fiets total-loss

Hallo allemaal,

Slecht nieuws vandaag. Mijn fiets stond al even stil met een losgeraakte ketting. Vandaag had ik eindelijk tijd om richting fietsenmaker te gaan. Daar werd het oordeel al snel geveld: total loss. De ketting was erg verroest en zou vervangen moeten worden, net als de tandraden van het versnellingswerk. Veel te duur voor een afgetrapte fiets zoals die van mij. De ketting is wel geolied en teruggezet, en voor noodgevallen fietst het geheel wel weer, maar schakelen lukt niet echt meer, wat lastig is in een heuvelachtig gebied als Sutton. Ik ben nu dus op zoek naar een nieuwe fiets. Tweedehands fietsen verkopen ze hier niet in winkels, dus ik ga komende dagen Ebay (het engelse marktplaats) maar eens goed in de gaten houden.

Verder is er hier weinig bijzonders te melden. Op mijn werk is het weer eens rustig omdat de sequencer (het apparaat waarmee de DNA code bepaald wordt) kapot is.

Anne heeft inmiddels in haar blog inmiddels ook één en ander geschreven over afgelopen weekend. Ook staan er foto’s van dat weekend in haar fotoalbum.

groeten
Dorine