woensdag

By dorine on April 18th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on woensdag

Hallo allemaal,

Na een exceptioneel warm weekend, is de temperatuur hier nu wat gedaald. Overigens is het minder koud dan voorspeld, zo’n 17-18 graden en de temperatuur schijnt weer op te gaan lopen. Het is nu wel echt volop voorjaar, de kastanjeboom in de achterboom staat uitbundig te bloeien en ook andere bomen hebben bloesem. Ik geniet ervan.

Vanavond heb ik me bezig gehouden met een activiteit die niet echt bij voorjaar past, namelijk schaatsen. Sinds afgelopen december had ik al de afspraak om een keer met Robert mee te gaan naar de ijsbaan, hij doet aan kunstschaatsen. Dat was er elke keer niet van gekomen, maar nu was het dan toch eindelijk zo ver. Het was voor mij vijf jaar geleden dat ik geschaatst had, maar ik kreeg de slag toch wel weer snel te pakken. Ik krijg altijd hele zere voeten van het schaatsen, maar toch vind ik het heel leuk. Ik heb me dus aardig vermaakt!

groeten
Dorine