Naar zee

By dorine on June 2nd, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Naar zee

Hallo allemaal,

De weersvoorspellingen gaven het al een aantal dagen aan: vandaag zou een fantastische wandeldag worden. Dat kwam goed uit, want ik had al even een afspraak staan met Albertha om bij goed weer te gaan wandelen bij Eastbourne. Vanochtend om half tien hebben we vanaf Clapham Junction de trein gepakt naar Eastbourne en zo’n twee uur later stonden we bovenop de krijtrotsen, zo’n 8 kilometer bij Eastbourne vandaan, in het gehucht Birling Gap. Een gehucht, maar wel een gehucht met een strand. Daar hebben we natuurlijk even van genoten. Hierna begon onze wandeltocht over de Seven Sisters, de zeven heuvels die loodrecht in zee eindigen.

seven_sisters_klein.JPG

We hebben er maar drie gelopen, maar dat was indrukwekkend. Ik was al twee keer eerder bij de krijtrotsen van Eastbourne geweest, maar dit stuk had ik nog niet gelopen. We hadden heerlijk de tijd, dus we hebben regelmatig uitgerust met uitzicht op de meest prachtige kliffen

vuurtoren2_klein.JPG

Vanaf de Seven Sisters zijn we terug naar Eastbourne gelopen. Aldaar hebben we nog heerlijk wat gezeten in de zon op de boulevard en op de pier. We hebben nog traditionele fish&chips gegeten, en hierna zijn we weer terug naar huis gegaan met de trein. Er staan inmiddels een aantal foto’s van deze wandeling in mijn fotoalbum.

groeten
Dorine