maandag

By dorine on June 4th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on maandag

Hallo allemaal,

De week is weer begonnen. Gisteren had ik dienst in de kerk. We hadden een gastpredikant, dhr. Plaisier, de scriba van de Protestantse Kerk in Nederland. Het was wel bijzonder om deze man te ontmoeten, zeker ook omdat hij net als ik in H.I.Ambacht is opgegroeid. Na de dienst zijn we met elkaar gaan lunchen, wat heel gezellig was en laat werd, dus ik was pas tegen zessen thuis uit de kerk!

Vandaag moest ik weer werken. Het was me wel weer het dagje. Een dag waarop er allerlei nieuwe apparatuur onafhankelijk van elkaar binnen kwam. Grote apparaten, dus twee van onze drie laboratoria zijn nu geblokkeerd met grote dozen, we kunnen er nauwelijks meer werken. Ook komt er deze week een nieuwe postdoc in de groep en daarvoor moet er een nieuw bureau komen op de plek van een aantal kasten in ons kantoor. Die kasten moesten uitgeruimd worden en de inhoud ligt nu op het éne lab dat nog niet geblokkeerd was door dozen. Zucht. De kasten zijn ook nog niet weg en het bureau zal, schat ik, morgen wel binnen komen en het kantoor blokkeren. Maar guess what? Ik ga morgen met vakantie. Dat was vandaag echt een heerlijk gevoel. Normaal mag ik dit soort problemen altijd oplossen en nu heb ik me heerlijk afzijdig gehouden, ik kon toch niets organiseren.

Morgenochtend mag ik om 05.37 u de trein in, op weg naar het noorden…. Dat betekent waarschijnlijk zo’n anderhalve week radiostilte hier, want ik zal weinig gelegenheid hebben om up te daten. Maar daarna komt er vast een prachtig verhaal!

groeten
Dorine