vrijdag

By dorine on August 31st, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on vrijdag

Hallo allemaal,

Het is vrijdagmiddag bijna zes uur en ik zit nog steeds op mijn werk :(. Het pakketje dat ik gisteren heb verstuurd naar Duitsland is door stommiteiten van de courier namelijk niet bezorgd. Het was een pakketje met DNA monsters (RNA voor de insiders) die ingevroren verstuurd moesten worden. Voor het bevroren houden gebruiken we droogijs, CO2 in vaste vorm, maar ook dat verdampt langzaam. Ons pakketje staat nu op Northampton airport (of all places) en er zijn daar pas maandag weer vluchten. Maandag is het pakketje zeker goed ontdooid en niet meer bruikbaar.

Vandaar dat ik nu zit te wachten op een andere courier die een nieuw pakketje (gelukkig hadden we nog heel veel RNA over) komt ophalen, waarbij er gezorgd wordt dat het in het weekend niet ontdooit. Het RNA moet namelijk maandag in Duitsland zijn. Ze gaan daar een experiment voor ons doen, en degene die het doet is er alleen volgende week, anders moeten we twee maanden wachten. De volgende keer boek ik zelf maar een reisje naar het Zwarte Woud denk ik.

Anyway, de courier zou zo moeten komen (voor zessen, het is nu zeven minuten voor zes) en daarna kan ik lekker van het weekend gaan genieten. Ik krijg weer visite en we gaan allemaal leuke dingen doen, dus ergens volgende week komt er vast wel weer een lange post (maar niet op maandag, want dan mag ik eerst nog vergaderen met de kerkenraad).

Verder is er weinig nieuws hier.

groeten
Dorine