Het weer in Engeland

By dorine on May 31st, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on Het weer in Engeland

Hoi,

Weinig variatie in mijn titel, maar toch een ander onderwerp! De weergoden hebben hier namelijk besloten dat het voorlopig nat genoeg geweest is. Zowel gisteren als vandaag hadden we een prachtige wolkenlucht met veel blauw. Gisteren was het brandalarm rond lunchtijd (een oefening) dan ook helemaal niet erg. Het is nog wel frisjes, er staat een vrij koude wind, maar daar schijnt tegen het weekend verandering in te gaan komen, ik zag temperaturen van 24 graden voorspeld. OK, het blijven voorspellingen en ik woon hier natuurlijk wel in Engeland maar toch. De voorspellingen voor Nederland zijn heel wat minder rooskleurig. Eindelijk gerechtigheid!

Als ik over het weer begin dan is er doorgaans weinig nieuws te melden. Ik ben weer lekker bezig op het lab en verder gebeurt er hier erg weinig.

groeten
Dorine