opruimdag

By dorine on June 1st, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on opruimdag

Hallo allemaal,

Vandaag was een bijzonder saaie dag. Mijn proeven zijn onvoldoende gelukt, waardoor ik eerst iets nieuws moet bestellen voordat ik weer verder kan, en dat duurt vermoedelijk nog wel een paar dagen. Wel heb ik vandaag eindelijk de bijgemaakte sleutels van mijn bureau hier op mijn werk gekregen. Die waren door de vorige eigenaar kwijtgemaakt. Ik ben meteen begonnen aan een grote opruimactie, want ik werd behoorlijk niet goed van de enorme stapel artikelen die zich had opgehoopt. Nu kijk ik weer aan tegen een prachtig leeg bureau.

Zometeen ga ik thuis verder met ruimen, want morgen krijg ik logees! Verder geen nieuws, het is hier buiten een beetje grijs, maar in ieder geval droog en de voorspellingen voor het weekend (en daarna) zijn nog steeds heel goed.

groeten
Dorine