vrijdag

By dorine on June 2nd, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on vrijdag

Hoi,

De zomer leek vanochtend echt begonnen te zijn, maar inmiddels ziet het er buiten toch weer grijs uit (totzover ik het kan zien, 8 meter van een raam dat verscholen is achter de luxaflex vandaan). Gelukkig zijn de vooruitzichten voor morgen nog steeds bijzonder goed.

Gisteravond heb ik mezelf van een aantal broodnodige kantoorartikelen voor op mijn werk voorzien. Behalve pennen, potloden en paperclips valt er op mijn werk niet veel te krijgen, dus vandaar. Ik ben naar mijn favoriete kruidvat-hema kruising geweest en heb daar nietmachine, perforator, prittstick en ordners, voornamelijk in kleuren shocking pink en paars gekocht. Het staat gezellig hier. Ik ben vandaag weer de hele dag achter mijn bureautje bezig geweest, maar nu ga ik zo stoppen want mijn visite gaat binnen nu en drie uur hier in Sutton arriveren. Morgen en zondag daarom waarschijnlijk geen posts.

groeten
Dorine