mooi weer

By dorine on June 7th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on mooi weer

Hoi allemaal,

Gisteren ben ik zowaar vergeten een post neer te zetten. Er is dan ook niet veel gebeurd afgelopen dagen. Ik ben nog steeds aan het wachten op spullen die binnen moeten komen voordat ik verder kan met mijn onderzoek. Gelukkig heb ik nu wat ander labwerk te doen, want de hele dag alleen maar lezen is toch niet erg leuk. Morgen ga ik naar een ziekenhuis in Zuid-Londen, samen met een collega, om daar de pathologie-archieven in te duiken op zoek naar materiaal van hersentumoren. Waarschijnlijk zijn we daar de hele dag mee bezig.

Het is hier nog steeds mooi weer en het gaat nog beter worden. Voor komend weekend geven ze 26 graden met veel zon op. Ontzettend lekker, alleen niet zo best voor mijn zonneallergie die vandaag toch weer enigszins de kop op stak toen ik om half een buiten ging lunchen (ja, mijn collega’s blijken er toch aan te doen, sterker nog, er staat op het pleintje bij de achteringang van mijn gebouw opeens een heel terras). Binnen een half uur worden mijn armen dan superrood. Gelukkig weet ik inmiddels dat als ik vervolgens een uur binnenzit het ook weer volledig wegtrekt, er is nu niets meer te zien.

Verder heb ik geen nieuws. Ik weet niet of ik morgen op mijn werk kom, dus mogelijk is er dan weer geen post. Die houden jullie dan nog tegoed!

groeten
Dorine