nog steeds warm

By dorine on June 9th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on nog steeds warm

Beste allemaal,

Het is hier nog steeds heel warm en er lijkt voorlopig nog geen einde aan de hitte te komen. Voor volgende week dinsdag worden zelfs temperaturen van 33 graden voorspeld, extreem hoog voor Engeland. Vandaag stond er wel een flinke wind, wat het buiten een stuk aangenamer maakte dan gisteren. Naast het buitenlunchen doen we nu ook aan buitenkoffiedrinken, en aangezien de baas er al even niet is, duurt dat wat langer dan de voorgeschreven tijd. Vandaag heb ik verder alle monsters die we gisteren hebben opgehaald in Tooting gesorteerd en gearchiveerd, een megaklus, maar we zijn al een heel eind.

Verder ben ik vanochtend nogal geschrokken van het bericht dat een aantal eindexamenscholieren van het Develsteincollege in Zwijndrecht, mijn oude school, gewond was geraakt bij een gasexplosie tijdens hun zeilkamp. Mijn nichtje heeft daar dit jaar ook eindexamen gedaan, maar na een mailtje naar mijn ouders bleek gelukkig al snel dat zij er niet bij is geweest.

Ik heb thuis nog altijd geen internet, maar inmiddels wel het bericht dat het op 20 juni aangesloten gaat worden. Nog anderhalve week wachten dus. Ik heb geen idee of ik komend weekend zin ga hebben om naar het internetcafe te gaan, dus mogelijk geen posts.

groeten
Dorine