zon

By dorine on June 10th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on zon

Hoi allemaal,

Ik had nog even zin om een eindje te lopen, vandaar deze post. Vandaag heeft de zon non-stop geschenen, ik heb geen enkele wolk gezien. Het was dan ook goed warm, maar doordat er nog steeds een beetje wind staat, is het goed uit te houden buiten. Ik was al vroeg op (als de zon in mijn huis komt, wordt het daar al snel heel warm en dan wil je heel graag je bed uit) en ben rond een uur of negen richting Beddington Park, een groot park hier twintig minuten vandaan. Daar heb ik heerlijk drie uur liggen lezen in de zon voordat ik boodschappen ben gaan doen. Daarna heb ik thuis de WK-wedstrijd Engeland-paraquay gekeken, om maandag mee te kunnen praten op mijn werk… Vervolgens ben ik naar een heel klein parkje op vijf minuten lopen van mijn huis gegaan. Het heet devonshire road nature reserve, maar die term is wat overdreven voor een niet-gemaaid grasveld met wat struiken en bomen van dertig bij veertig meter. Overigens was het er prima toeven, het is er rustig en ik heb heerlijk nog een paar uur gelezen. Ondanks de non-stop zon kon ik thuis constateren dat ik niet verbrand was en ook geen zonneallergie plekken had. Ik ben inmiddels zowaar een beetje bruin geworden!

Ik ga nu snel stoppen want dit internetcafe is een nog grotere sauna dan mijn huis.

groeten
Dorine