weer thuis

By dorine on January 2nd, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on weer thuis

Hallo allemaal,

Na een deze keer wel voorspoedig verlopen reis ben ik weer aangekomen in Engeland. De wind stond uit het oosten, dus de landing op London city Airport was redelijk spectaculair.

p1020470_klein.JPG

Nee, dit is geen moderne kunst, maar de torens van Canary wharf waar we, na een rondje over het centrum van Londen, overheen scheerden. Direkt na deze torens dook het vliegtuig naar beneden om de landingsbaan nog te halen. Erg leuk!

Thuisgekomen hoor ik meteen vanuit Nederland dat het ziekenhuis waarnaast ik werk, the Royal Marsden Hospital, is afgebrand. Het blijkt overigens om de vestiging in Chelsea te gaan, als het goed is is er in Sutton niets aan de hand. Gelukkig zijn er geen doden en maar een paar mensen met ademhalingsklachten, maar voor de verzorging van de kankerpatienten is het natuurlijk een ramp. Ik hoop dat het bij het dak is gebleven, en dat de verpleegafdelingen toch snel weer gebruikt kunnen worden.

Overigens: voor de fotoliefhebbers heb ik nog wat foto’s van de Voornse Duinen en Gent in mijn fotoalbum geplaatst.

groeten
Dorine