donderdag

By dorine on January 3rd, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on donderdag

Hallo allemaal,

De eerste werkdag in 2008 zit erop! Het was goed om mijn collega’s weer te zien, al ontbraken er nog wel meer dan ik dacht. Ik had een groot experiment gepland, en wat bleek, mijn collega Lara had precies hetzelfde grote experiment gepland. We hebben vandaag dus heerlijk samengewerkt, waardoor ik gewoon om vijf uur klaar was, wat ik zeker niet had gepland.

Het gesprek van de dag was natuurlijk het afbranden van the Royal Marsden Hospital in Chelsea. Zover ik vandaag heb na kunnen gaan, ga ik er, op de andere vestiging van het instituut en Royal Marsden geen problemen van krijgen. De laboratoria van het instituut in Chelsea zitten in een ander gebouw, en dat is gisteren weliswaar ontruimd, maar lijkt niet beschadigd te zijn, volgens mij is er vandaag gewoon weer gewerkt. Wel schijnt het nog zeer lastig bereikbaar te zijn, omdat de straat waaraan zowel ziekenhuis als instituut liggen, afgesloten is.

Zojuist heb ik voor het eerst in misschien wel een maand weer eens gewoon eenvoudig eten voor mezelf gekookt. Gewoon pasta met wat broccoli en tonijn, dat is na alle overvloedige kerstmaaltijden best wel weer lekker!

groeten
Dorine