Naar Wales

By dorine on July 5th, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on Naar Wales

Hallo allemaal,

Eenmaal terug uit Chicago ben ik nog geen 24 uur thuis geweest. Er stond namelijk weer een vakantie op stapel. Al sinds jaar en dag ga ik in de zomer een poosje weg met Hessel, Marieke en Paulien, of met sommige van hen. Dit jaar bleek Pauliens enige stuk zomervakantie in haar coschappen samen te vallen met mijn congres in Chicago, zodat de enige optie was om direkt aansluitend voor een week weg te gaan. De keuze viel dit jaar al redelijk snel op Wales, één van de gebieden in Groot-Brittanië waar ik nog niet geweest was.

Op zaterdagochtend ben ik dus al op tijd met de trein naar Cardiff gegaan, waar ik Hessel, Paulien en Marieke rond lunchtijd heb ontmoet. We zijn daar eerst Cardiff Castle gaan verkennen, een imposant kasteel in het centrum van de stad. Vooral het gemeubileerde gedeelte was indrukwekkend, net een sprookjespaleis.

Hierna zijn we met de gehuurde auto naar Cardiff Bay gegaan, een gezellig uitgaansgebied met veel restaurantjes. Van het gezellige hebben we niet veel gezien, de regen kwam met bakken uit de hemel, dus we zijn het eerste beste restaurant ingedoken om een hapje te eten. Hierna zijn we doorgereden naar het Gower schiereiland aan de zuidkust, waar we een bed&breakfast hadden gereserveerd. We hadden geweldige kamers, één kamer had zelfs een reusachtig bubbelbad in de badkamer. Daar hebben we flink van gebruikgemaakt!

groeten
Dorine