geen schaatsen op TV

By dorine on February 18th, 2010
Posted in Nieuws | 1 Comment »

hallo allemaal,

Het schaatsplezier op de BBC is alweer afgelopen na het weekend: het curling toernooi is namelijk begonnen en daar zijn de britten goed in… De BBC heeft op zich zes digitale kanalen waarvan op een het schaatsen wel te zien is, maar dat kanaal plukken wij met onze antenne en freeviewbox niet uit de lucht. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als internet streaming en daar doet de BBC wel aan, heb net de dames zilver en brons zien winnen.

Dat Curling is overigens zeer apart. Met een soort schijven wordt er op een ijsbaan gebowld. Als de schijf glijdt lopen er mannetjes of vrouwtjes met allerhande schoonmaakmateriaal zoals ragebollen en bezems omheen om het ijs toch maar zoveel mogelijk op te poetsen.

Dit brengt mij naar de perfecte oplossing voor iedereen: doe de curling in de dweilpauze van het schaatstoernooi. Geef de mannetjes en vrouwtjes een goede mop en je hebt nieteens meer dweilmachines nodig. Lijkt me heel handig voor de mensen daar in Vancouver…

Dat tijdsverschil met Vancouver zouden ze trouwens moeten verbieden, ik heb een permanent slaaptekort. Ze moesten de volgende olympische spelen maar eens in Londen doen, veel handiger…..

groeten
DorineBy Jeroen on 19-02-10 6:50

Pas maar op dat je van dat slaaptekort niet grieperig, depressief of dik wordt!