rare vogels (deel 2)

By dorine on February 28th, 2010
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Toen ik vanochtend de gordijnen opentrok hadden we weer een bijzonder rare vogel op de vogelvoerpaal

Een eekhoorn aan het schommelen op mijn squirrelproof birdfeeder!! Het bleef natuurlijk niet bij schommelen:

Deze eekhoorn heeft uitgevonden hoe het deksel van de feeder te verwijderen, en is nu langzaam maar zeker het tussenschot tussen zaad en notengedeelte aan het wegknagen. Volgens mij kan hij nog steeds niet bij de zaden, maar vervelend is het wel. Ik zit elke keer met natgeregende en beschimmelde zaden. Nadat de camera zijn werk had gedaan heb ik in de stromende regen tikkertje gespeeld met een eekhoorn, en vervolgens het deksel maar weer teruggeplaatst (vermoedelijk om het morgenochtend weer op de grond te vinden)…

groeten
DorineBy Jan Besse on 01-03-10 16:12

Ijzerdraadjes kruislinks over het deksel aan de spijlen vastdraaien wil nog wel eens ontmoedigend werken.