Naar surprise en amphitheater lake

By dorine on August 31st, 2010
Posted in Nieuws | Comments Off on Naar surprise en amphitheater lake

Beste allemaal,

De wandeling naar surprise en amphitheater lake was er een die we al de hele vakantie wilden doen. Een wandeling van 10 mile, met een kilometer hoogteverschil. We hebben het steeds uitgesteld omdat we het eigenlijk met mooi weer wilden doen. Dit was echter onze laatste dag in de Tetons, dus er moest omhoog gewandeld gaan worden. Toen we ‘s ochtends uit het raam keken, hingen er echter weer wolken voor de bergen. We zijn toch op weg gegaan, in de hoop dat de wolken zouden optrekken, net als de vorige dagen was gebeurd. Helaas bleven de wolken vandaag tijdens de hele klim hangen, zodat het halverwege zachtjes begon te sneeuwen. We waren niet erg vroeg aan de wandeling begonnen, en wilden pas op de top lunchen. Dat bleek niet zo’n heel goed plan, ik heb me het laatste gedeelte echt omhoog moeten slepen. We hebben de twee meren gehaald en het was absoluut de moeite, al kregen we tijdens onze lunch bij surprise lake met een echte sneeuwstorm te maken.

Gelukkig duurde die niet al te lang, en vlak erna brak eindelijk de zon door, zodat de afdaling een stuk makkelijker was. We konden nu ook genieten van het prachtige uitzicht.

Terug in de auto zijn we nog een keer langs Oxbow bend gereden. Het was er net een dierentuin, drie elanden, een kudde wapitiherten in de achtergrond, bevers die druk rondzwommen in de rivier, kraanvogels en pelikanen! De dieren waren niet heel dichtbij, maar we hebben er wel van genoten!