vliegpaniek

By dorine on August 10th, 2006
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

De terreuracties hier in Groot-Brittannië en de daaropvolgende paniek op de vliegvelden waren natuurlijk het gesprek van de dag op mijn werk. Een flink aantal collega’s moet komende week het vliegtuig in en zag al ellenlange rijen voor zich. Mijn baas zag zijn vakantie naar Portugal al in het water vallen, maar het lijkt er nu op dat alles zich toch voorzichtig gaat herstellen. Ikzelf zat ook een klein beetje in de rats, want komende zaterdag komen Renske en Gijs met het vliegtuig naar Gatwick airport en ik zou het toch erg jammer vinden als dat niet doorging. Ik hoop dat ze niet al te veel last hebben van alle strenge maatregelen rond het inchecken. Ik zou het zelf persoonlijk een ramp vinden om zonder boek te moeten reizen, maar het duurt gelukkig nog een aantal weken voordat ik zelf het vliegtuig in mag (31 augustus weer). Hopelijk zijn dan alle maatregelen weer wat afgezwakt.

Verder heb ik mezelf wat werk verschaft in de vorm van DNA en RNA isolaties. We moeten de komende weken uit 130 monsters DNA en RNA isoleren en de monsters druppelen nu langzaam binnen. Het is redelijk routinewerk, maar ik heb er geen hekel aan.

Volgende keer meer

groeten
Dorine



By Anne on 11-08-06 17:44

Vandaag (vrijdag 11-08) vliegt EasyJet nog niet vanuit Nederland op Londen… Morgen hopelijk wel weer, ik zal voor jullie duimen!