lang weekend

By dorine on August 11th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on lang weekend

Hallo allemaal,

Het weer en alle vliegpaniek leverden ook vandaag behoorlijk wat lange gezichten op op het werk. Het is hier namelijk best koud. Het is wel droog, en als ik de nos-website mag geloven, is dat heel wat beter dan in Nederland. Mijn baas roept al dagen dat het in Portugal (waar hij op vakantie gaat) veel mooier is, maar de laatste dagen zit daar wel de toevoeging achteraan dat hij er dan wel eerst moet gaan komen. Vooralsnog denk ik dat hem dat wel zal gaan lukken. Er is vandaag alweer een stuk meer gevlogen dan gisteren, en inmiddels zie ik vanuit mijn raam ook de vliegtuigen naar Gatwick weer overkomen. Een andere collega heeft gepland om dit weekend te gaan zeilen op het kanaal bij Portsmouth. Of beter gezegd, haar man gaat zeilen en zij moet mee. Gelukkig had de boot een binnen vertelde ze, want ze geven slecht weer op voor komend weekend.

Mij zal dat ook wel parten gaan spelen, want Renske en Gijs komen morgen (ijs en vliegtuigen dienende) logeren. Ze blijven tot en met dinsdag. De voorspellingen geven een graad of twintig met af en toe wat regen aan. Nu is dat voor hen volgens mij al een hele vooruitgang, maar een lekker dagje strand zie ik toch niet zo zitten met dit weer. We zullen wel iets anders leuks vinden.

Het voordeel van elke week logees is dat ik ook welke week mijn huis weer perfect schoonmaak. Ik heb vandaag zowaar voor de tweede keer in twee weken gestoft, een unicum. Ik stof inmiddels de TV meer af dan dat ik hem aanzet. Het huis ziet er weer picobello uit inmiddels, alleen de vloer moet nog een beetje geveegd worden en dan kan de visite morgen komen. Zometeen nog even boodschappen doen en dan ga ik lekker op de bank neerploffen met een boek.

Komend weekend dus waarschijnlijk weinig nieuws, omdat ik liever niet eindeloos zit te typen hier als de visite op de bank zit. Daarna vast weer een uitgebreid verslag van onze avonturen.

groeten
Dorine