dinsdag

By dorine on October 17th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on dinsdag

Hallo allemaal,

Gisteren ben ik weer eens vergeten iets te schrijven. Ik was weer naar mijn Yoga les geweest en was daarna zo moe dat ik niet meer van de bank ben afgekomen om nog iets achter de computer te doen. Verder heb ik alle dingen rond de deadline van de subsidie die niet meer beschikbaar zou zijn kunnen afhandelen, dus deze week kan ik weer normale werkdagen draaien.

Vandaag was een rare, dubbele dag. De werkdag was normaal, al begon die al om acht uur met het opruimen van een bepaald gedeelte van het lab, omdat er een externe inspectie zou komen (zeg maar een soort inspectie van het ministerie van VROM). Uiteindelijk hebben we de hele inspectie niet gezien, maar het was wel de hele dag goed opletten.

Ik was al redelijk op tijd naar huis omdat de dominee van de Nederlandse kerk langs zou komen om te praten over een wat meer actievere rol voor mij in de kerk. Toen ik van te voren het eten aan het klaarmaken was, belde er een vriendin dat haar moeder onverwachts was overleden. Daar schrok ik echt geweldig van, zeker omdat ik die moeder een paar weken terug nog heb gezien. Vervolgens stond even later de dominee voor de deur en moest de knop weer om. We hebben het gehad over de verschillende mogelijkheden voor functies in de kerk, en de dominee heeft mij (zoals ik al verwachtte) gevraagd voor de kerkenraad. Daar had ik van te voren al goed over nagedacht, en besloten dat ik dat wel wilde doen, dus ik heb ja gezegd. Nu moet er eerst nog vanalles formeel goedgekeurd worden door de kerkenraad en gemeente voordat het allemaal echt zover is.

De dominee is zojuist naar huis gegaan en nu heb ik best een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik blij dat ik iets kan doen voor de kerk en vind ik het heel leuk en spannend om hiermee te beginnen, aan de andere kant blijf ik maar denken aan die moeder van mijn vriendin.

groeten
Dorine