royal academy of music

By dorine on November 21st, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on royal academy of music

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik, na een jarenlange blokfluitstudie, eindelijk het conservatorium gehaald. Weliswaar voor een uurtje, maar toch! Morgenavond ga ik samen met David Titterington, één van de organisten van de Nederlandse kerk, een concertje geven in een kerk in Londen centrum. Daarvoor moest vanavond geoefend worden en daarvoor mocht ik me in één van de twee beroemde conservatoria van Londen melden, the Royal Academy of Music, waar David hoofd is van de afdeling orgelstudies. Opeens stond ik daar in een hal waar allemaal Stradivarius-violen in vitrines stonden, heel bijzonder. Er was helaas geen orgel beschikbaar daar, dus we moesten oefenen met een piano, wat iets minder mooi combineert met een blokfluit. Het ging allemaal goed dus morgen kan het uitgevoerd worden.

De douche is nog altijd niet gemaakt, de huisbaas werkt namelijk niet erg mee, ondanks al mijn pogingen om een goedkope electricien te vinden die de nieuwe douchegeizer wil installeren. Maar ik ga daarover niet uitwijden, ik heb me er vandaag al zeker vier keer boos over gemaakt. Ook mijn fiets staat nog altijd met een platte, niet te plakken band in de achtertuin.

groeten
Dorine