werk

By dorine on November 30th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on werk

Hallo allemaal

Sinds een paar dagen is het weer veel drukker op mijn werk. Daarvoor was het echt zoeken naar werk, nu moet er ineens van alles gedaan worden. Heerlijk. Ik kijk veel liever tegen een berg werk op , dan dat er helemaal niets is. Ik ben lekker op het lab bezig de hele dag.

Sinds vandaag heb ik ook weer een DVD-speler thuis. In Nederland had ik de computer aangesloten op de TV en kon ik zo DVD’s kijken. Hier lukt dat op de een of andere manier niet, vermoedelijk is er iets mis met het videokanaal van de TV (als dat er uberhaupt is, ik heb het nog niet kunnen vinden). Ik was al een tijdje aan het azen op de interne variant van marktplaats op mijn werk, en vandaag bood een collega een DVD-speler aan, voor 20 pond. Het is een goede speler, een jaar oud, en zeer degelijk van Dietschen Bloede, zullen we maar zeggen. Het lukte me zowaar om hem in tien minuten aan te sluiten (natuurlijk zat hij eerst in de verkeerde scart-ingang van de TV), maar nu doet hij het ook. Nu maar die Lord of the Rings marathon gaan plannen…

Overigens heb ik vanavond nog een andere film gezien: Borat. Samen met mijn onderbuurman, die die film ook graag wilde zien, zijn we naar de enorme megabioscoop van Sutton geweest (OK, er is een fatsoenlijke bioscoop in Sutton met zes zalen en dolby surround, dus dat is al heel wat beter dan Dordrecht waar de enige echte bioscoop al twee jaar dicht was). We hebben ontzettend gelachen, al krijg je wel last van enorme plaatsvervangende schaamte als je die film ziet, maar daar is het Sacha Baron Cohen ook om te doen vermoed ik.

Dat was het wel weer

groeten
Dorine