regen

By dorine on May 6th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on regen

Beste allemaal,

Het regent hier! Ik krijg allemaal berichten van mensen die in hun korte broek buiten in de zon zitten in Nederland, maar hier is het helaas superslecht. Ik was van plan om vandaag een flinke wandeling te maken, maar toen ik vanochtend boodschappen ging doen, begon het te spetteren en dat ging langzamerhand over in echte flinke regen. Helaas. Inmiddels druppelt het nog wat na, maar is het ergste over.

Gelukkig lag vanochtend wel mijn bibliotheekpas in de bus, dus ik heb vanmiddag een flinke poos rondgehangen in de bibliotheek van Sutton. Die is recent helemaal opnieuw ingericht en is erg mooi van opzet. Heel veel ruime, overal makkelijke stoelen waar je kunt zitten, veel computers met internet en het belangrijkst: een grote collectie boeken. Ze hebben vooral erg veel romans. Ik heb een hele stapel boeken van auteurs die ik niet ken, en het eerste boek (overigens 1 die ik donderdag al had meegenomen is zojuist uitgelezen). De kinderboekencollectie valt wat tegen, ik ga het dus vooral van de volwassenromans moeten hebben, maar daar kan ik nog een hele poos mee vooruit!

Morgen ga ik naar Londen en ben pas ‘s avonds terug. Ik hoop dat ik dan nog een post kan schrijven, maar als het echt laat wordt is dit internetcafe dicht (10 uur) dus dan horen jullie maandag weer van me!

groeten
Dorine