heel veel regen

By dorine on May 8th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on heel veel regen

Hallo allemaal,

Vanochtend leek Sutton op de welbekende beelden van het Wimbledon tennistoernooi: loodgrijze luchten, gestage regen, dampende grasvelden, kortom een heel fijn begin van de maandagochtend. Gelukkig wist ik exact waar mijn regenkleding was: mijn jas hing aan de kapstok, en mijn regenbroek zat in de tas die ik reeds heb gepakt voor het FJT. Helaas staat die tas nog altijd in Nederland. Ook mijn paraplu was daar in het kader van gewichtsbesparing achtergebleven. Je kunt je voorstellen, dat nadat ik me dit allemaal realiseerde, het heel fijn was om om zeven uur met de tikkende regen op het dak mijn bed uit te komen. Gelukkig ben ik er toch heel plichtsgetrouw uitgekomen, heb ik een droge reservebroek in mijn tas gestoken en ben ik, na in een record van 24 minuten naar mijn werk gelopen te zijn, direkt de toiletten ingedoken om me te verkleden.

De dag was verder prima. Voor het eerst leek de tijd voorbij te gaan zonder dat ik er erg in had. Er waren dan ook een aantal besprekingen, ik had eens iets anders te doen dan lezen (DNA sequenties analyseren, dat vind ik altijd leuk werk) en bovendien is mijn computer gearriveerd! Morgen gaat mijn inlogcode volgen, daar heb ik om 11 uur een afspraak voor, dus dan is op mijn werk alles geregeld! Ook hoop ik morgen een doos met DNA monsters te ontvangen, dan kan ik morgenmiddag eindelijk zelf aan de slag op het lab. Er lijkt nu eindelijk een beetje schot in te komen!

Verder is er vandaag weinig gebeurd. Toen ik vanmiddag terug liep scheen er zowaar een waterig zonnetje, en inmiddels lijkt het helemaal helder te gaan worden. Vanavond sterren kijken dus, ik kan er aardig wat zien vanuit mijn raam.

groeten
Dorine