zondag

By dorine on November 25th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on zondag

Hallo allemaal,

Alweer een weekend bijna voorbij en nog steeds heb ik niet heel veel bijzonders te vertellen. Stilte voor de storm overigens, want voor de weken voor kerst scheurt mijn agenda bijna uit zijn band. Voorlopig geniet ik van de rust en van de aanwezigheid van een fijne bibliotheek in Sutton. Ik heb dit weekend weer twee dikke pillen verwerkt, en ik blijf steeds weer goede schrijvers ontdekken. Ik heb me overigens niet het hele weekend opgesloten met mijn boeken. Gisteren heb ik een tripje gemaakt naar Streatham, waar ik goede schaatsen heb gekocht. Afgelopen week heb ik weer geschaatst met Robert, en ik heb weer van het ijs genoten. Alleen de huurschaatsen bevallen niet zo. Ik heb nu goede kunstschaatsen, die veel beter zijn dan het paar dat ik nog in Nederland heb liggen. Deze week ga ik ze uitproberen denk ik. Vanochtend ben ik weer naar de kerk geweest. Afgelopen weken ben ik druk geweest met het aanschrijven van gemeenteleden om deel te nemen aan een welkomscommissie. Al de moeite wordt nu beloond met hele leuke reacties!
Op mijn werk ben ik nog steeds druk bezig met de fluorescentiemicroscoop. Althans, ik was daar druk mee bezig tot de computer van de microscoop kapot ging op donderdag, en ik niet meer verder kon. Immiddels schijnt alles weer gemaakt te zijn, dus morgen begin ik mijn dag achter de microscoop.

tot de volgende keer,
Dorine