Als de kat van huis is….

By dorine on November 26th, 2007
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Even een update vanaf mijn werk, niet over werk overigens. De baas is vandaag net als alle andere bazen hier op retreat, de gehele staf zit ergens in de middle of nowhere te vergaderen. Dus dansen alle muizen…. Rond de lunch vandaag ging een grote groep collega’s shoppen. Ik had een excuus om niet mee te gaan: ik moest werken. De shop-groep kwam rond een uur of drie weer binnen, tegelijk met Nathalie, mijn franse collega die vers terug uit Parijs kwam (met de nodige klachten over de Eurostar die tegenwoordig niet meer naar station Waterloo (in het zuiden) maar naar st Pancras (in het noorden) gaat). Ze bracht een grote taart en een spiksplinternieuwe fles Beaujolais Primeur mee. Het is hier nu erg gezellig….

helaas moet ik toch weer aan het werk.

groeten
DorineBy Steffen on 28-11-07 11:53

Rond de lunch vandaag ging een grote groep collega’s shoppen. Ik had een excuus om niet mee te gaan: ik moest werken.

Hahahahahahahahaha. Soms (vaak) ben (schrijf) je best wel erg grappig 😀