Toch foto’s!

By dorine on January 14th, 2008
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Met heel veel dank aan Jeroen heb ik mijn per ongeluk gedelete foto’s toch weer terug kunnen halen

_1120478_klein.JPG

Toch nog foto’s van Hampton Court Palace! Er staan er nog wat meer in mijn fotoalbum. Geen foto’s van het schaatsen, want mijn toestel bevond zich toen in de garderobe. Er is vandaag nog flink nagepraat op het werk over het schaatsen. Iedereen blijkt het enorm naar zijn zin gehad te hebben, een zeer geslaagd uitje dus!

Verder is het druk. Ik heb er net twaalf uur werken op zitten (wel inclusief anderhalf uur in de gym) en ga nu dus heel snel naar bed!

groeten
DorineBy lia on 27-01-08 12:34

Hoi Dorine, hoe gaat het met je? Je hebt al bijna 14 dagen niets geschreven.
Ik hoop dat alles goed met je gaat.
Hartelijke groetjes van Lia Ruijtenberg