ben er weer!

By dorine on January 27th, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on ben er weer!

Hallo allemaal,

Er komen inmiddels berichtjes binnen in mijn gastenboek of het toch wel goed met me gaan, en in Nederland is het verzoek binnengekomen om mij een pen te sturen, zodat ik hier weer wat kan schrijven.

Om jullie gerust te stellen: het gaat helemaal goed met me! Er was alleen niet zo heel erg veel te melden de laatste tijd. Op mijn werk is het (en blijft het voorlopig nog wel) druk. Hard werken, lange dagen en dus niet zo heel erg veel tijd om andere dingen te doen. Naast mijn werk en het kerkenwerk heb ik me dus afgelopen weken voornamelijk beperkt tot koken, eten, opruimen en slapen, met af en toe wat tijd voor een mooi boek. Gisteren heb ik dat ritme even doorbroken door naar de film te gaan met Robert. We hebben Atonement gezien, een absolute aanrader, het is een prachtige film.

De natuur hier in Engeland wordt, na twee zeer natte weken, langzaam weer wakker nu de zon schijnt. Er fluiten opeens opvallend veel meer vogels, en ook de vossen zijn weer wakker uit hun winterslaap. Dat laatste zouden ze iets minder luidruchtig mogen doen: het is vossenpaartijd en dat gaat gepaard met het meest afgrijselijke gejank, bij voorkeur midden in de nacht. Het is wel weer leuk om ze te zien lopen. Laat weggaan vanaf mijn werk staat tegenwoordig bijna altijd garant voor het zien van een vos.

Verder zou ik niet echt weten wat ik nog meer moet schrijven hier, dus ga ik stoppen. Er gaan vast wel weer wat meer spannende dingen gebeuren in mijn leven, zodat er hier weer wat vaker geschreven wordt!

groeten
Dorine