Heter

By dorine on July 17th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on Heter

Hallo allemaal,

Dacht ik dat het gisteren warm was, vandaag hebben de zonnegoden er nog een schepje bovenop gedaan. Buiten loop je hier tegen een muur van warmte op. In huis is het ook niet fijn, alleen dit plekje bij de computer, waar lekker wat wind door het open raam naar binnen komt, is best lekker. Helaas ga ik hier niet de hele avond kunnen blijven zitten. Als ik om me heen kijk spot ik een volledig volgestapelde eettafel en een chaos rond mijn favoriete leesstoel. Achter me staat een wasmachine te centrifugeren en ook de badkamer kan wel een beurt gebruiken: kortom, na een weekendje niksen moet er nu nodig wat in huis gebeuren. Wel in een rustig tempo overigens, met dit weer loop ik vooral niet te hard.

Op mijn werk is het wel heel lekker. De airco staat goed aan waardoor het er een graad of twintig is. Prima werkatmosfeer dus. Het terras is te warm om te zitten, dus we lunchen maar weer gewoon binnen. Ik heb me voorlopig aan de engelse lunchgewoontes van mijn collega’s aangepast: ‘s middags salade en ‘s avonds wat brood. Mijn keuken is zo vreselijk warm (geen zonwering) dat koken op het moment niet te doen is. tegen een uurtje of tien ga ik nog een salade in elkaar knutselen voor morgen, die op mijn werk zijn niet geweldig.

Op mijn werk was het vandaag bijzonder saai. Wetenschap is niet altijd opwindend. Vandaag ben ik voornamelijk bezig geweest met 1 bepaalde proef 104 keer te herhalen. Morgen moet dat nog een paar keer, maar dan zijn we er voorlopig wel vanaf.

Net ben ik nog even boodschappen gaan doen bij de grote supermarkt helemaal onder aan de berg. Dat is zo’n megasupermarkt waar ze ook kleding verkochten. Ik was al een poosje op zoek naar dichte zomerschoenen, op het lab met sandalen aan lopen is hier not done (al zijn er toch wel collega’s die het doen), en sneakers onder een mooie zomerjurk vind ik toch ook geen gezicht. Ik heb nu eindelijk een leuk stel schoentjes (van die ballerinaschoentjes) gevonden, dus ik kan eindelijk morgen mijn zomerjurk weer aan!

Dat was het wel weer voor vandaag, ik ga me maar eens storten op het huishouden.

groeten
Dorine