BBQ

By dorine on July 18th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on BBQ

Hallo allemaal!

Vandaag was het nog steeds heerlijk koel op mijn werk. Omdat mijn meeste kleding in de was zit op het moment, en omdat ik gisteren eindelijk leuke zomerschoenen heb gekocht, heb ik vandaag mijn zomerjurk eens aangetrokken, sommigen van jullie zullen hem wel eens gezien hebben, lichtblauw met paarse motieven. Dat leverde op mijn werk een hoop reacties op. Ik loop daar meestal in broek opgerold tot driekwart, T-shirt en sportschoenen, dus dit was nogal een shock voor mijn collega’s. De shock was nog veel groter toen ik ook nog mijn fietshelm tevoorschijn toverde. Op de fiets met zo’n jurk, dat zagen ze niet echt voor zich. Ik had er opzich geen problemen mee, de jurk heeft een split dus fietst prima.

Ik heb vandaag na al het zwoegen van vorige week eindelijk de monsters weggestuurd voor het bepalen van de DNA volgorde. Nu maar hard duimen dat er iets uitkomt. Nu kan het leukere werk gaan beginnen.

Vanavond was er een barbeque van de postdoc-association. Dat is een deze maand opgerichte club voor postdocs. Het was geen culinair hoogstandje, maar wel gezellig. Ik heb weer eens wat nieuwe mensen ontmoet. Het had wel als gevolg dat ik pas rond kwart voor tien thuis was, en dat mijn woonkamer, slaapkamer en keuken nog niet gelucht waren. Nu staat alles wel wagenwijd open, maar ik vrees dat het nog wel even zal duren voordat het koud genoeg is om naar bed te gaan. Zometeen nog maar even op de bank met m’n boek.

Volgende keer meer

groeten
Dorine